Curs d’iniciació a la cuina
22 de febrer de 2012El Restaurant MerCat, amb la col·laboració del Patronat de Comerç i Turisme, organitza un Curs d'iniciació a la cuina, adreçat a persones majors de 16 anys amb coneixements de cuina elementals o nuls.
El curs anirà a càrrec dels cuiners del restaurant MerCat, M. Carmen Garcia i David de la Cruz. El xef del MerCat és el conegut cuiner penedesenc Oriol Llavina.
El curs s'impartirà al mateix restaurant MerCat, ubicat a l'altell del Mercat de la Carn, durant els dimecres 7, 14 i 21 de març de 6 a 8 de la tarda. Serà un curs teòrico-pràctic en què es treballarà la cuina de mercat, de temporada i de proximitat, així com les bases de la cuina catalana. El curs té un cost de 25€ per alumne/a.
Per inscripcions, cal enviar un correu electrònic indicant nom, cognoms i telèfon a [email protected] o trucant al 93 892 05 62 o 93 818 12 54. Les places són limitades.
El curs anirà a càrrec dels cuiners del restaurant MerCat, M. Carmen Garcia i David de la Cruz. El xef del MerCat és el conegut cuiner penedesenc Oriol Llavina.
El curs s'impartirà al mateix restaurant MerCat, ubicat a l'altell del Mercat de la Carn, durant els dimecres 7, 14 i 21 de març de 6 a 8 de la tarda. Serà un curs teòrico-pràctic en què es treballarà la cuina de mercat, de temporada i de proximitat, així com les bases de la cuina catalana. El curs té un cost de 25€ per alumne/a.
Per inscripcions, cal enviar un correu electrònic indicant nom, cognoms i telèfon a [email protected] o trucant al 93 892 05 62 o 93 818 12 54. Les places són limitades.